Stenmästar'n Öst utför Stenhuggning.

Stenmästar'n Öst ägs och drivs av Thomas Håkansson som har en stor kunskap och lång erfarenhet. Vi arbetar alltid med många olika projekt och alla är unika och olika i sig vilket gör att vi får mer kunskap för var dag som går. 

Det är inte många i Sverige idag som kan bygga en ny granitmur med gamla beprövade metoder. Inte heller ta hand om vårt kulturarv på ett bara och riktigt sätt – det kan däremot vi.

Vi har genom åren samlat ihop en stor kunskap om kyrkmurar och dess uppbyggnad och hur de ska hanteras på bästa sätt och det för att kommande generationer ska kunna uppleva dessa tidlösa skönheter.

Vi på Stenmästar'n Öst i Norrköping är väldigt unika med vår erfarenhet, kunskap och vårt goda rykte avseende vår kunskap av sten och stensättning. Vi är även unika då vi kan utföra stenhuggning och kila sten själva. Detta innebär att vi är specialister på just kyrkomurar, men även övriga typer av murar. Att vi själva kan utföra stenhuggning gör oss unika på marknaden samt väldigt flexibla. 

Du är alltid välkommen att kontakta oss för att diskutera idéer och förslag som vi kan utveckla. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och ger råd och tips för ett långt och hållbart resultat. 

En av sex stenhuggarmästare i Sverige!

Mästarprovet under arbete.

Mäter mig sakta fram till rätt form med hjälp av en bit av en gammal telefonstolpe.

Det färdiga resultatet!